How to: ring stacking

Ring stacking is tegenwoordig helemaal hip! Je ziet steeds vaker vrouwen die een combinatie van meerdere ringen dragen. Je kunt ringcombinaties samenstellen door meerdere ringen te dragen aan dezelfde vinger. Maar je kunt natuurlijk ook meerdere ringen aan verschillende vingers dragen. Wij vertellen hoe je het beste kunt ring stacken.

Stap 1: kies je favo look
Kies allereerst die look waar je voor wilt gaan. Wil je een tijdloze look, houd je van klassiek of ga je voor een look waarmee je inspeelt op de laatste fashiontrends? Houd daarbij ook rekening met je outfit en andere accessoires die je draagt.

Stap 2: doe inspiratie op

Kijk vast (online) welke ringen je sowieso wilt gaan gebruiken in jouw ringstack. Houd er direct al rekening mee dat je ringen in verschillende stijlen neemt. Op Julidansjewels.nl vind je een uitgebreide collectie met de leukste ringen.

Stap 3: minimalistische ringen voor de basis
Wanneer je begint met ringstacken, is een goede basis cruciaal. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistische, smalle ring met een effen oppervlak. Deze ringsoort kun je gemakkelijk combineren met meer opvallende exemplaren. 

Stap 4: finishing touch
Wanneer je de gewenste look hebt gekozen en een basis hebt gelegd, kun je echt gaan stacken. Wees creatief en probeer verschillende mogelijkheden uit. Denk out of the box en maak combinaties die je in eerste instantie misschien niet zo snel zou kiezen. Het is bijvoorbeeld heel vet om je ringen aan verschillende vingers te dragen. Dus niet alleen je ringvinger, maar ook je pink of wijsvinger.  
Reageren is niet mogelijk