Je kledingdromen waarmaken met een toffe outfit

Was het vroeger nog zo dat er hele vaste stijlen waren waar hele horden mensen in liepen, tegenwoordig is dat nog wel een beetje zo, maar er is meer variatie dan ooit wat dit betreft. De meest wonderlijke designs zie je voorbij komen, en wat nog wel zo is, is dat er nog steeds kledingstijlen gekoppeld zijn aan bijvoorbeeld bepaalde subculturen. Ook wat subculturen betreft is er veel meer variatie dan vroeger. Dit is interessant gegeven en de kledingindustrie speelt hierop in. Dit en meer nemen we met je door. 

Superveel variatie 

Wanneer we kijken naar de variatie die er is in de verschillende subculturen tegenwoordig, dan begint het ons te duizelen. Ook de kleding die hierbij hoort, komt in de meest vreemde en flitsende designs, het valt op dat er een terugkeer is naar de jaren 80, maar ook naar de jaren 90 qua kleding. Vooral in de muziek horen we de jaren 80, terwijl de kleding eruit ziet alsof de mensen die deze dragen zo van een rave komen. Jij kunt je voordeel doen met al deze variatie en een eigen design voor je outfit creëren. Heb jij bijvoorbeeld doldwaze veters nodig? Bij feet unique veters vind je bijvoorbeeld de meest uiteenlopende zaken. 

Een nettere look

Het is niet alleen trend tegenwoordig om kleding te dragen die er flitsend uitziet met allerlei teksten op shirts en schreeuwerige kleuren. (Dus een beetje die jaren 90 rave-stijl, die trouwens met de trapmuziek verbonden is en niet zozeer met de techno). Ook zien we steeds meer een nette stijl waar mensen graag in lopen; een hipster of dandy style is ook een trend tegenwoordig. Dit is meer verbonden met een ecologische leefstijl waarin biologisch voedsel bijvoorbeeld een grote rol speelt. Ook het ´lokale´ is een belangrijk sleutelwoord binnen deze subcultuur. Het is overigens niet zo dat alleen jongeren deze subcultuur aanhangen, ook oudere doen eraan mee. 

Voor meer nette kleding kun je overal op internet goed slagen.
Reageren is niet mogelijk