Sokken die passen bij jou

Sokken kiezen

Je ziet het steeds vaker, sokken die enorm opvallen! En waarom, omdat ze een steeds belangrijker deel worden van een outfit. De kleur en soort kunnen je outfit een totaal andere uitstraling geven. Sommige mensen willen er niks van weten en andere vinden het helemaal geweldig er bij te lopen met vel gekleurde sokken net onder je broek. Daarom hebben wij hieronder een paar stijlen met sokken die jij kunt toepassen.

De fashion sokken

Allereerst natuurlijk de fashionsokken die enorm opvallen. In de modewereld zijn ze tegenwoordig niet meer weg te denken, de gekleurde sokken zijn een echt statement geworden. Happy Socks brengen een verandering in de standaardkleuren van sokken zoals grijs, zwart en wit. Juist de fel opvallende kleuren zie je in deze stijl terugkomen. Steeds meer mensen kiezen voor fel gekleurde sokken onder hun outfit.

Nette sokken

Natuurlijk kan het niet overal zo zijn dat je vel gekleurde sokken onder je outfit draagt. Zo kan het zijn dat je nette sokken aan moet naar je werk of onder je pak. Hiervoor kan je het beste wel een bijpassende en normale kleur kiezen. Je wil niet op je zakelijke meeting een gekke blik krijgen van de klanten die je vandaag absoluut moet binnenhalen. Als je formeel gekleed gaat, dan is het belangrijk dat je sokken matchen met de kleur van je outfit en absoluut niet met de kleur van je schoenen.

Normale sokken

Natuurlijk kan je ook altijd nog gaan voor normale sokken als je er niet van houdt in het middelpunt van de belangstelling te staan. Het is belangrijk om niet te vergeten dat sokken een steeds belangrijker deel worden van je outfit. Het is niet meer een verstopt deel onder je kleding, maar is steeds meer zichtbaar met de huidige trends waarbij broeken en pantalons niet meer over de enkels komen. Maar is alles dan nog te gek voor je en wil je toch nog iets doen met je sokken? Dan kan de keuze ook sokken van een mooi merk zijn, zodat je opvalt. Kies bijvoorbeeld voor  Tommy Hilfiger sokken om je outfit compleet te maken.
Reageren is niet mogelijk