Wat zeggen sokken over jou?

Sokken idee

Tegenwoordig kun je oneindig kiezen uit diverse type sokken. Vroeger was de keuze voor een paar sokken veel gemakkelijker. De sokken moesten namelijk gewoon passen bij jouw uitgekozen outfit en bij de kleur van je schoenen. Sokken hadden vroeger een neutrale en onopvallende kleur. Nu zijn de mensen veel vrijer met het kopen van sokken, de keuze ligt helemaal aan jezelf. De keuze die je daadwerkelijk maakt zegt wel wat over jou als persoon. Lees meer in deze blog wat jouw sokken precies over je vertellen.

De rol van sokken

De keuze voor de sokken die we dragen wordt steeds belangrijker. Sokken worden namelijk steeds meer als onderdeel van een modelijn gezien. Je kunt jezelf onderscheiden door alternatieve sokken te dragen ten opzichte van de ware klassiekers. Ontdek voor jezelf wat jouw sokken over jou als persoon zeggen.

De klassieke sokken

Een grotendeel van de Nederlanders draagt nog altijd de klassieke sok. Maak je namelijk de keuze voor sokken die precies passen bij de kleur van je outfit of schoenen? Dan ben je een klassieke sokkendrager. Je houdt van vastigheid en maakt je niet snel druk om randzaken.

Creatieveling

Het dragen van kleurrijke sokken vertelt dat je goed sociaal onderlegt bent. Je durft met anderen in contact te komen en neemt hierbij vaak het voortouw. Je zet jezelf neer als een persoon met lef en creativiteit. Je leeft niet strak langs de regels, je leeft meer in een vrijere rol.

Alternatieve sokken

De personen die alternatieve en gekke sokken dragen worden vaak neergezet als een slim, succesvol en revolutionair iemand. Je bent dan in staat om jezelf te onderscheiden van de wereld. Hierbij zeg je een dikke ‘nee’ tegen de standaard normen en waarden. Je bezit over een speelse persoonlijkheid. Deze personen zijn vaak ook niet terughoudend in het tonen van hun manier van kleden tegenover anderen.

Sokken geven een subtiel effect

Je outfit is een belangrijk onderdeel in je dagelijkse uitstraling. Iets kleins als sokken kan je echt helpen in hoe je acteert in je doen en laten. Het helpt om creatiever en meer zelfverzekerder voor de dag te komen. De perfecte oplossing als je op een subtiele manier iets aan jezelf wilt veranderen. Doe dit niet voor anderen, maar voor jezelf!

Geef iemand een paar sokken cadeau

Je kunt morgenvroeg voor de verandering een andere soort sokken aan gaan trekken. Maar je kunt natuurlijk ook een paar sokken als cadeau geven aan een vriend, familielid of collega. Een nieuw paar sokken wordt misschien door velen als een standaard cadeau gezien, maar met de kennis van nu kun je iemand een nieuw subtiel uitstraling effect bezorgen. Daarnaast zijn de sokken van vandaag ook steeds leuker om te zien. Verander iemands uitstraling en geef een paar sokken cadeau.
Reageren is niet mogelijk